8.7.10

me tahame SIND !

Võinoh....ilus pealkiri lihtsalt.
Tegelikult on meil siin väike kirjutamiskriis käsil. Tundub et klaviatuuri ja vaba kümmet minutit omavaid inimesi ei olegi planeedil Maa nii palju et neist kaks jaguks HND blogi jaoks.
Okei.
Ma ei anna loobumisvõitu vaid võtan selle koorma taas oma õlgadele. Kui vahele lipsab mõni transistor või VH kasutatud power soak tema 5150-le siis andke mulle kohe pasunasse ja ma programmeerin oma aju ilusa ja üldhuvipakkuva teema peale tagasi.

Aga pealkirja juurde tulles.
Mõtlesin et oleks tore kui keegi TEIST kirjutaks meile jutu oma HND kogemusest. Meil on fänne kes on lõpetanud oma puhkused varem ja sõitnud a´la prantsusmaa alpidest lennukiga tagasi et olla õigel ajal HND kontserdil. Meil on ka posu inimesi kes on meid hääletades kontserdilt kontserdile jälitanud läbi lume ja jää.
Kirjuta milline on SINU meeldejäävaim kogemus seoses HND-ga. Paremad palad paneme loomulikult avalikult üles ja mõtleme parimatele välja ka kindlasti mõne huvipakkuva kingituse. Näiteks Andy mainis et meil on varus veel mõni Aivaravai CD/DVD karbike :-)

saada oma stoori tp@hnd.ee ja kui sinu jutt on nii äge et nõuab anonüümset lähenemist siis so be it :-)

Jutuvestja TP

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar