16.8.10

seiklusjutte maalt ja merelt

Reedel oli HND-l kontsert Kabli rannas. Saime üle hulga aja terve karmavõla jagu tehilist jama ning kontsert lõppes Kõverpeegli rahvaga täiesti uues võtmes.....nimelt ilma kitarrita :-)
Koht ise oli absoluutselt võrratu. Hommikuni tiksumine basseini ääres ning öine grill....mis võiks olla paremat.

Nüüd kus HND esinemiste arv hakkab lähenema sajale, oleme olnud paljudes põnevates situatsioonides ja kohtunud väga huvitavate inimestega. On olnud kontserte, kus rahvast saab kokku lugeda kahe käe sõrmedel ja on olnud publikut tuhandetes. Oleme unistanud, teinud, üle teinud, pettunud, rõõmustanud, nautinud ja pingutanud ning endiselt on ideid rohkem kui reaalset aega.
Võin lubada teile juba praegu et plaanis on üllatusi.
Ühtlasi oli meil hiljuti väike tähtpäev. Nimelt on umbes täpselt aasta olnud meie manageritoolil Gunnar Viese ja asjad on sujunud väga hästi. Mingil hetkel tuleb endale aru anda et kõike ei jõua ise ja tuleb keegi appi paluda. Nüüd on hea kuskile sõites õlle kõrvale strateegiaid ja setlisti arutada.

Mida toob lähitulevik? Kurat seda teab, kirjas on kindlasti 15 sept Tartus ja kohe peale seda tuleb üks veel mis on aga veel saladus. Meie Patuklubi liikmed on juba muidugi meili peale vihje saanud, niiet tasub olla selles privilegeeritud seltskonnas. Rega ennast Patuklubi liikmeks www.hnd.ee/patuklubi

Täna aga näiteks ma lähen koju ja laulan 2 lahedat demo lõpuni, materjali kogumine käib.

yrs TP

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar